pondelok 22. augusta 2011

Pangasius na masle s kaparmi (fotorecept)

Pangasius na masle je vždy veľmi dobrý, ale stačí pridať pár kaparov a chuť máte hneď o pár úrovní ešte vyššie a navyše je to veľmi jednoduché.



Ingrediencie:
  • 1 filet pangasius
  • 10 g maslo
  • 10 ks kapary
  • soľ- štipka
  • čierne korenie - štipka
  • citrónová šťava na pokvapkanie
  • olivový olej na dno panvice


Postup:
Filet si osolíme, okoreníme podľa chuti a pokvapkáme citrónovou šťavou Na dno panvice si kvapneme olivový olej a opekáme z oboch strán dozlatisa. 


Maslo si roztopíme v malom hrnceku na miernom ohni spolu s kapaty aby maslo trochu dostalo ich chuť. Rybu naservírujeme na tanier a oblejeme maslom s kapary.


Doplňujúce informácie:
Príprava: 5 minút
Tepelná úprava: opekanie na panvici, 10 minút
Počet porcií: 1

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára