Ingrediencie:
- 200 g cestoviny fusilli
- 300 g hliva ustricová
- 250 ml smotana na šlahanie
- 3 trojuholníčky tavený syr
- 1 ks cibuľa
- štipka soli
- olivový olej na dno hrnca
- oregáno na posypanie
Postup:
- Na dno hrnca si nakvapkáme olivový olej a osmahneme na ňom najemno posekanú cibulku. Pridáme nakrájanú hlivu a trochu orestujeme. Podlejeme vodou a necháme dusiť minimálne 10-15 minút.
- Keď hliva zmäkne pridáme do hrnca k hlive smotanu na šlahanie a trojuholníčkový syr. Povaríme minimálne 10 minút aby sa chuť dostala do smotanovej omáčky. Osolíme podľa chuti.
- Omáčku vylejeme na hotovú cestovinu, posypeme oregánom a podávame.
Doplňujúce informácie:
Príprava: 10 minút
Tepelná úprava: varenie, 25 minút
Počet porcií: 2
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára